Ana içeriğe atla

Kendin Yap-Keçeden cüzdan yapımı



Merhaba
Keçe ile yapılan şeyleri çok sevdiğimden bugün size kendin yap projeme bağlı, keçeden cüzdan yapımı ile ilgili bilgiler vereceğim.

Keçenin dokusu, yapısı kolay şekil alması haliyle birçok şeyi keçeden yapabilir evinizi süsleyebilirsiniz. Size daha sonra keçeden kırlent yapımını da anlatacağım. Pratik ve kolay şekilde.


2017 sezonunda eğlenceli ve farklı tasarımlar bizi bekliyor. Broşlar, yamalar ile farklılık ortaa çıkacak. Hatta size daha sonra keçeden broş, keçeden çanta yapımı dahi göstereceğim. Pratik ve malzemesi çok az.

Yaz yaklaşırken elinizden düşürmeyeceğiniz dondurma cüzdan yapımı favori olacak bence. 

Malzemeler:


  • Silikon tabancası ve silikon (Her eve lazım)
  • Fermuar
  • Makas
  • Kağıt
  • Kalem
  • Siyah, beyaz, açık pembe, koyu pembe renklerinde ince keçeler


Dondurma şablonunu boyutuna göre sizde kesebilirsiniz. Yok ben yapamam derseniz internette hazır şablonda var : Dondurma şablonu

Bunu indirip yazıcıdan çıkarın kesin işte şablonunuz hazır :) Şablona göre kesiyoruz. Arka plan için siyah, külah için de açık pembe, Krema beyaz, Çilek için de koyu pembe olmak üzere ikişer şablon çıkartıyoruz. Ön ve arka parçaları silikonla yapıştırıyoruz. Fermuarın iki tarafını da dikiyoruz. 

Çok tatlı oldu değil mi :) Kolaylıkla sizde yapabilirsiniz. Keçeden dondurma cüzdan hazır. İster sevdiklerinize hediye edin ister plajda elinizden düşürmeyin ;)

Beni yeni açtığım instagram hesabımda takip etmek isterseniz: @kadinala

Ala Kadın'dan mutluklar.



Yorumlar

  1. Çok tatlı olmus bu :) keceyi bende çol seviyorum.Keceden poşetlik yaptim.blogumdada var Ancak kecenin bir tek özelligi hosuma gitmiyor oda sürtnmeyle pamuklanması :)

    YanıtlaSil
  2. Çoook şeker olmuş elinize sağlık ♥ Blogunuzu yeni kesfettim takipteyim,bana da beklerim:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar