Ana içeriğe atla

Kaş gürleştirme teknikleri-Kaşlarım nasıl gürleşir?

Kaş gürleştirme teknikleri-Kaşlarım nasıl gürleşir?
Kaş gürleştirme teknikleri-Kaşlarım nasıl gürleşir?

Merhabalar bugün size kaş gürleştirme teknikleri üzerinde konuşmak istiyorum. Bir çok kişi kaşlarından müzdarip, kaşlarım nasıl gürleşir? konusunda yardıma ihtiyacınız var ise mutlaka bu yöntemleri denemelisiniz.


Kaşlar yüze ifade veren bakışı ve duruşu hatta yaşı bile etkileyen yüzümüzün çok önemli kısmıdır. Çoğumuz zamanında büyük hatalar yaparak kaşları çok fazla inceltmişizdir. Hatta şimdilerde ergenlik zamanlarında ki bir çok kız çocuğu kaşlarını haddinden fazla incelterek yaşlarını çok büyük gösterip doğallığı bozuyorlar. 


Kaş gürleştirme teknikleri-Kaşlarım nasıl gürleşir?
Kaş gürleştirme teknikleri-Kaşlarım nasıl gürleşir?

Kaşlarım nasıl gürleşir?



Gür kaşlara sahip olmak istiyorum diyorsanız kaşlarınıza asla dokunmayın, aldırmayın. Çünkü sık sık alınan kaş bir süre sonra küsecektir. Bırakın kaşlarınız uzasın ve fazla kısmını makasla kesin. 



Kaş gürleştirme konusunda önerilerim:



  • Biten rimel fırçanızı yıkayın ve akşamları badem yağına batırarak aşağıdan yukarı doğru kaşlarınıza masaj yaparak sürün. 


  • Diğer yöntem ise akşamları kaşa vazelin sürmek olacaktır. Vazelin kaş rengini de koyu yapıyor ve kaşları inanılmaz derece de gürleştiriyor. Mutlaka denemelisiniz.


  • Şu sıralar çok meşhur olan hindistan cevizi yağı ile kaş gürleştirme popüler oldu. Piyasa da 50 TL civarı rakamlara bulabilirsiniz. Düzenli kullandığınızda kaşlarınız gürleşecektir. Hatta saç uçlarına da uygulayarak saçlarınıza bakım yapabilirsiniz.


  • Diğer bir yöntem badem yağı, fındık yağı ve hint yağını içine bir de E vitamini kırarak karışım hazırlayabilirsiniz. Bu doğal kaş gürleştirme yöntemleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kaşları gürleştirdiğinden sadece kaşlarınıza yeteri kadar sürmelisiniz. Yüzünüze dağıtmamanızı tavsiye ediyorum. 


Bu yöntemlerin hepsi düzenli kullanıldığında sonuç veriyor. Kaşlarınız gürleştiğinde dahi iki ayda bir bu tür yöntemleri kullanarak kaş bakımı yapmalısınız. Çünkü saçların ve kaşların yüzümüz gibi bakıma ihtiyacı var. Bakım yapılmadığında yine eski hallerine döneceklerdir.


Kaş gürleştirme teknikleri yazımın sonuna geldik. Beni yeni açtığım instagram hesabımda takip etmek isterseniz: @kadinala

Sizin kaş gürleştirme teknikleriniz neler?

Ala'dan mutluluklar. 



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar