Ana içeriğe atla

En güzel kırmızı ruj tonları- Mac kırmızı ruj



Biz kadınların en büyük zaafı kozmetik ürünleridir. Bugün size en güzel kırmızı ruj tonları hakkında yazımda Mac kırmızı ruj örneklerinden vereceğim. 

Kırmızı ruj sürmeyi çok seven ben Mac markasının en beğendiğim rujlarından bahsedeceğim ki bilmeyen yoktur. Yapısı, duruşu, dudakta kalış süresi bizi çok etkiledi. Pahalı ve bir o o kadar da güzel.



Mac Russian Red

Mac markasının en popüler kırmızı ruju hangisi derseniz, kesinlikle Russian Red. Madonna'nın ruju olarak bilinir ve alt tonu mavidir. Opak bitişli ve mat ruj. Mac kırmızı ruj içinde en beğendiğim ruj olur kendisi. 




Mac Ruby Woo

Yine Mac'in en çok satan rujlarından. Alt tonu mavi ve retro kırmızı. Çok yopun kırmızıya sahip. Kurudur ve mat dokulu. Kırmızı halı da en çok tercih edilen Mac Ruby Woo opak bitişlidir. 


Mac Red

Dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız Mac Red tercihiniz olmalı. Tüm cilt renklerine uyan mavi alt tonludur. Sarı dişleri dahi beyaz gösterir. Yarı mat ve saten dokuya sahiptir. 


Mac Lady Bug

Çok dikkat çekmeyi sevmiyor ama kırmızı ruj olmadan da yapamıyorsanız Mac Lady Bug tam size göre. İçinde hafif ışıltıları var ve yumuşak yapıya sahip. Renk vermesi orta ve ışıltılı bitiş sağlar. 


Mac Chili 

Mavi alt tonu sevmeyenlerdenseniz tam size göre bir ürün. Sonbahara yakışır bir renk. Çünkü alt tonu turuncudur. Kiremit rengini andırıyor ister gece ister gündüz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mat bitişe sahip ve açık tenli bayanlara çok yakışıyor.


Mac Dubonnet 

Kiremit tonlu Mac Dubonnet kahve alt tonludur. Gwen Stefani'nin asla bırakmadığı rujdur kendisi. Yapısını soracak olursanız yoğun kremlidir. Yoğun pigmentasyonludur. Tek katta dahi kendini belli eder.

Mac kırmızı ruj serisi içerisinde size en beğendiğim en güzel kırmızı ruj tonları olarak bunları örnek gösterdim. Umarım beğenmişssiniz.

Beni yeni açtığım instagram hesabımda takip etmek isterseniz: @kadinala

Ala'dan mutluluklar. 


Yorumlar

  1. Merhabalar,

    Kırmızı ruj öneriniz için çok teşekkürler. Kırmızı benim en sevdiğim renk ve kırmızı ruju hem günlük makyajlarımda hem de özel günlerde, mutlaka tercih ediyorum. Kırmızı rujun enerjisini çok seviyorum. Doğru kırmızı ruj tonunu yakalamak çok önemli. Bu konuda, cilt alt tonunu baz almak gerekebiliyor. İzninizle ben de, pembe alt tonlu kırmızı ruj önerilerimden oluşan yazımı sizinle paylaşmak isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/soguk-alt-tonlu-4-kirmizi-ruj-onerisi/

    Keyifli okumalar dilerim, çok sevgiler (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar