Ana içeriğe atla

Akneye karşı avokado yağının bilinmeyen faydaları



Avokado yağının bilinmeyen faydaları son zamanlarda daha da gündemde. Elden düşürülmeyen avokado yağı cilt sorunlarından akneye karşı çok etkili.

Hindistan cevizi yağı popülerliliğini devam ettirirken şimdilerde gündemde avokado yağı var. Instagram'da elden düşmeyen bu yağın hem saç hem cilt için çok faydası var. Benim de elimden düşürmediğim bu yağın çok faydasını gördüm. Özellikle de saçlarım için.


Doğal nemlendirici arıyorsanız kesinlikle avokado yağına bakın derim. Cildi sakinleştirmenin yanı sıra, hızlıca emiliyor. Tazeliyor ve bakterilerin üremesini engelliyor. 

Akneye karşı çok etkili olan bu yağ özellikle ergenlik çağındakilerinin de kurtarıcısı. Sebum üretimini engelliyor ve cilt tonunu düzeltiyor. Daha aydınlık ve taze göründüğünü farkettim. Kullandıkça cildim daha da iyileşti. Önemli olan doğru markayı ve orijinal ürün bulmak. Ayrıca avokado yağı yaşlanma karşıtı ve her yaştan bayan için önemli bir yağ. 

Beğendiğim diğer yanı ise saçlarıma çok iyi gelmesi oldu. Saçlarımı daha parlak ve güçlü yaptığını farkettim. Kuru saçlarım şimdi daha parlak ve sağlıklı görünüyor. Kuru saçlarınız var ise şiddetle tavsiye ederim.

Avokado yağı aynı zamanda çok iyi güneş koruyucu. Cildin kararmasını dahi engelliyor ;)

Avokado yağının faydaları olarak bildiklerimi sizinle paylaştım. 

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar