Ana içeriğe atla

Yeni sezon payetli ve nakışlı tunik modelleri

Yeni sezon payetli ve nakışlı tunik modelleri
Yeni sezon payetli ve nakışlı tunik modelleri

Merhaba 2017 tesettür giyim olarak ortaya çıkan tunik modelleri oldukça gösterişli ve güzel. Bol bol payetler ve nakışların kullanıldığı payetli tunik modelleri ve nakışlı tunik modelleri ön planda.


En beğenilen payetli tunik modelleri şimdilerde elbiselerde, çantalarda eteklerde, eşofman modellerinde dahi kullanılıyor. Bir ürün çok beğenildiğinde ayakkabısına kadar uzanıyor bu tasarım. Siz sevdiniz mi? payetin kıyafette kullanılmasını. Kıyafette derken tabi ki abiyerde vardı ama şimdilerde günlük kıyafetlere dahi payet gelince şık olmamak kaçınılmaz oldu. 

Çok beğendiğim payetli tunik modelleri o kadar güzel ki hem şık hem günlük olarak kombinlerken zevk alıyorum. Bunalımlı günlerde dahi payet içeren kıyafetle dışarı çıktığımda şık görünebilmek harika doğrusu.

Payet modası çantalarada sıçrayınca payetli çantaları daha çok bebek sahibi olan anneler tercih etti. Tarz yaptılar diyelim. Çok şık duruyor sırt çantaalrı görmediyseniz araştırın derim. Instagram hesaplarda ekmek su gibi gidiyor.

Yeni sezon payetli ve nakışlı tunik modelleri
Yeni sezon payetli ve nakışlı tunik modelleri
Payetin bu kadar moda olduğu bu günlerde nakışlı modellerde çok moda. Nakışlı tunikler şık olmakla beraber günlük hayatta da yerini aldı. Çok beğenildi elbiseler, pantolonlarda dahi naış görmek mümkün. Deri eteklere eklenen nakışlı deri etekler bu kışın favorisiydi. 

Size yine payetli tunik modelleri ve nakışlı tunik modelleri oalrak bir kaç örnek gösterdim.

Ürünleri daha yakından görmek ve incelemek için görsellerin üzerine tıklayabilrisiniz.

Ala'dan mutluluklar.
KaydetKaydet

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar