Ana içeriğe atla

Ten rengine göre kıyafet seçimi


Ten rengine göre kıyafet seçimi
Ten rengine göre kıyafet seçimi
Rengarenk kıyafetleri bu yaz günlerde uydurmaya çalışır, takıp takıştırırız. Ten rengimizi hesaba katmadan, kombinleri yapıp, her rengi üzerimize geçiriyoruz :) işte ten rengine göre kıyafet seçimi nasıl olmalıdır? yazım tam size göre ;)

Buğday tenliler için kombin


Ten rengi olarak buğday tenliler gerçekten bu yaz çok şanslı. Benimde çok beğendiğim buğday tenlilere, bu sezon çok moda olan; bebe mavisi, lila, toz pembe, leylak gri, gibi romantik tonlar diyebileceğimiz bu renk tonları buğday tenliler için kombin önerisi olarak tercih edilebilecek renkler arasında.


Tüm bu renkleri kullanırken, romantikliği yumuşak hali öne çıkarmış olursunuz, bunların içine sakın lacivert, koyu kırmızı gibi renkleri kullanmayın. 
Ten rengine göre kıyafet seçimi
Ten rengine göre kıyafet seçimi

Tunik modellerini incelemek için: Tunik modelleri


Beyaz tenliler için kombin


Beyaz tenli kadınları bilirsiniz, neredeyse her renk grubu bu ten sahibi olan bayanlara yakışır. Bu sezon çok moda olan marine stilini kesinlikle kullanmalısınız. Buğday tenliler gibi, leylak gri, toz pembe gibi renkler kullanmalı ama, çok açık değil belirgin tonlarda olanları tercih edilirse gerçekten güzelliklerini daha ön plana çıkarabilirler.

Pembelerle toprak tonları renklerini kıyafet kombin yaparken kullanabilirsiniz.

Ten rengine göre kıyafet seçimi
Ten rengine göre kıyafet seçimi

Tunik modellerini incelemek için: Tunik modelleri

Esmer tenliler için kombin 


Neredeyse tüm tenlere uyan mavi ve pembeyi risk almadığınız zamanlarda tercih edebilirsiniz. Esmer tenliler rengin ne açık halini ne koyu halini tercih etmeli. Tam orta renk tercih etmelidirler. Kırmızı, siyah, mor ile kontrast oluşturabilirler. 

Nude, beyaz gibi tüm renklerin açık halini eşarp seçiminde tercih etmemelisiniz. Sarılar, soft turuncular size çok yakışacak.

Ten rengine göre kıyafet seçimi yazımın sonuna geldik, yarın görüşmek üzere :)

Ala'dan mutluluklar.








Yorumlar

  1. Cidden ten rengine göre giyinmek çok fark ediyor. Beyaz tenliyim ve böyle soluk bir renk giyince ölü gibi duruyorum. Teşekkürler paylaşım için. :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten de cilt rengi kıyafet seçiminde önemli ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar