Ana içeriğe atla

2016 bayan cüzdan modelleri

2016 bayan cüzdan modelleri
2016 bayan cüzdan modelleri

Merhabalar bugün 2016 bayan cüzdan modelleri hakkında yazı yazacağım.

Her sene değişen cüzdan modelleri bu sene çok amaçlı olarak karşımıza çıkıyor. Kullanışsız ürünler yerine, daha büyük boy cüzdanlar, fermuar detaylı cüzdanlar moda oldu.  Sevgiliye hediye edilebilecek eşyalar arasında sıkça tercih edilen cüzdanlar, eğer bayan arkadaşınıza alacaksanız, içine bir fotoğrafınızı veya güzel bir söz yazarak not ekleyebilirsiniz. Biz kadınlar cüzdanları çok severiz :)


2016 bayan cüzdan modelleri tabi pek çok modelden oluşuyor. Yazın daha açık, beyaz tonlarının olduğu cüzdanları görsekte, kışın bordo ve kahverengi çok sık kullanılacak. Bu kışın favori rengi bordo.

2016 bayan cüzdan modelleri
2016 bayan cüzdan modelleri
Bayan cüzdan modellerine bakmak için: Bayan cüzdan

Bayan cüzdan modelleri benim alışveriş sırasında en çok baktığım eşyalar arasında. Gözüm illaki cüzdanlara kayıyor. Evde o kadar çok cüzdan var ki sanırım artık dağıtmaya başlayacağım. EN çok ayakkabı ve cüzdan bakmasını seviyorum. Neden acaba :)

Fermuar detaylı cüzdanların hakim olduğu bu sezon biliyorsunuz pek çok değişimlerle geldi. Farklı fikirler, farklı tarzlar ile hayatımıza giren 2016 bize 2017'den daha büyük beklenti içerisinde olmamazı sağladı. Her geçen gün bir adım daha gelişmekte olan güzel ülkemiz umarım huzur dolu yıllar geçirir.

2016 bayan cüzdan modelleri hakkındaki yazımın sonuna geldik. Yarın bir başka yazımda görüşmek üzere :)

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar