Ana içeriğe atla

Yeni sezon incili Abaya modelleri

Yeni sezon incili Abaya modelleri
www.markaala.com.tr

Merhaba, yeni sezonda şık ürünlere hazır olun diyorum. İncili abaya modelleri, İşlemeli abaya modelleri ve güpürlü abaya modelleri oldukça meşhur. 

Abaya modelleri arasında en çok tercih edilen renk kuşkusuz siyah. Öyle ki şimdilerde yeşil ve pembe renklerde çok moda olmuş .


Yeni sezon incili Abaya modelleri
www.markaala.com.tr

İnci önce tuniklere daha sonra pantolonlara geldi. Öyle ki incili pantolonlar birçok markanın vitrinini süsledi. İncili tunikler ise kalem pantolonlarla en çok kombinlenen model arasında yerini aldı. Şimdi bu abaya modeli ise yine inci sevenlerin beğenisini kazanacak.

Model olarak salaş ve yaza uygun olması, davetlerde ve özel günlerde de tercih edilebilecek seçenekler içinde olmasıyla şu sıralar en güzel abaya listesinin başını çekiyor. 

Abaya olarak size önerdiğim bu modeli markaala.com.tr adresinden bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı olması sebebiyle benim tercih ettiğim site.

Katlı ve yarasa kollu modeller biliyorsunuz ki tunik kollarında çok sık kullanılıyordu. Şimdilerde havaların ısınmasıyla birlikte dış giyime de geldi. 

Yeni çıkan ürünleri sizlerle sık sık paylaşmaya devam edeceğim. Beni Instagram hesabım @kadinala sayfasından takip edebilirsiniz.

Ala'dan mutluluklar...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar