Ana içeriğe atla

Fırfır detaylı pantolon tunik ikili takım

Fırfır detaylı pantolon tunik ikili takım
www.markaala.com.tr

Fırfır deyince biz kadınların hemen ilgisini çekiyor. Yine fırfır detaylı pantolon tunik ikili takım modeli ile geldim. Bu model benim çok beğenimi kazandı doğrusu. Hem spor hem şık.


Kalem pantolon tercih edecekseniz önce fiziğinize güvenmelisiniz. Çok kilonuz varsa ve bacaklarınız aşırı kalınsa önermiyorum. Daha kısa ve basık gösteriyor. Bu modelde kalem pantolon tercih edilerek tunik boyu dizden yukarı biraz daha kısa tutulmuş. Kendini oldukça fazla gösteren bir model. Kollara eklenen çizgiler spor hava katarken, kol uçlarına eklenen fırfırlar ise şıklık katmış. Bu modeller neredeyse her yerde giyilir. Günlük şıklık doğrultusunda. Bele eklenen kemer ise bacak boyunuzu kalem pantolon ile daha uzun gösterecek. Yine bu model üzerine aynı renkte şal veya eşarp tercih edebilirsiniz. Ben şaldan yanayım. İster spor ayakkabı ister stiletto ile tamamlayabilirsiniz.
Fırfır detaylı pantolon tunik ikili takım
www.markaala.com.tr
Rahat olmasının yanında ne giyeceğine karar veremeyen biz kadınların yardımına koşan bu ikili takımların modelleri daha çok arttırılmalı bence. Çünkü giy çık modellerin başında geliyor. Herkes bir tane dahi olsa bu takımlardan gardrobuna asmalı. 

Yine bu modelde cesur renkler kullanılmış. Ama cesura kaçmak istemeyenler için siyah ve gri renkleri de mevcut. Görselin altındaki sitede bulabilirsiniz. 

Fırfırın eklendiği bu takımdanda görüyoruz ki fırfır bu yazda geçen seneki gibi çok moda olacak. Vitrinlere baktığımda genelde fırfırlı ve incili kombinler görüyorum. Fuzulilerim modeller çok nadir. Spor dahi olsa fırfır eklenerek günlük giyinmeyi bile bir tık daha şık hale getirmiş bizim stilistler. 

Seneler önce neydi öyle doğru düzgün tesettür kıyafeti bulamazdık. Doğru düzgün tunik bile yoktu. Pantolonlar hep bizim şu bilindik mağazalardan alınırdı. Meri Store, Allday, Setrems, Tuğba, Armine gibi tesettür markaları çok şükür çeşit çeşit ürün çıkardılarda bizde ne giyeceğimize çokluktan karar veremez hale geldik :)

Fırfır detaylı pantolon tunik ikili takım yazımın sonuna geldik. Bir sonraki güzellik yazımda görüşmek üzere.

Ala'dan mutluluklar.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar