Ana içeriğe atla

Yeni favorim kolları fiyonklu ve incili ceket


Yeni favorim kolları fiyonklu ve incili ceket
www.markaala.com.tr
Merhabalar bugün size kolları fiyonklu ve incili ceket modeli hakkında yazı yazacağım.

İnci detaylı modeller kendini azın gelmesiyle birlikte yavaş yavaş göstermeye başladı. Daha önceki yazımda incili abaya modelini göstermiştim. Okumak isterseniz:

İncili abaya modeli


Yazın sıcak günlerinde şık olmak özel davetlere katılmak için ne giyeceğinize karar veremiyorsanız bu modellere mutlaka bakın derim. 

İnci detaylı ceket modeli ise kollarında bulunan volanlar ve üzerine eklenen incilerle daha şık ve gösterişli hale getirilmiş. Olmazsa olmazımız fiyonkta eklenerek farklılaştırılmış. Dantelinde olması çok güzel olmuş doğrusu. Düz kesim olarak yapılan bu modelde kalem pantolon tercih edilebilir. Topuklu ayakkabıyla davetlerde göz doldurabilirsiniz. 

Yeni favorim kolları fiyonklu ve incili ceket
www.markaala.com.tr
Renk olarak bu sezon daha cesur renkler kullanılmış. Yeşiller, maviler ve kırmızıların hakim olduğu dış giyim modellerinin birçoğu cesaret istiyor. Biz kadınlar dış giyimde koyu renklere alıştık. Ama şimdilerde koyu renk pek yok doğrusu. Kışın bile kabanlar daha açık renklerde dikiliyor. 

Dış giyim modellerinde daha farklı ve dikkat çekmek istiyorsanız renkleri doğru kombinlemelisiniz. Renk renk birbirine uymayan renkleri tercih ederseniz sizi gülünç duruma düşürebilir. Önemli olan bütünlüğü yakalamak. Tarzı devam ettirmek. Mesela bu ceketin altına yırtık bir pantolon tercih etmek doğru olmaz. Veya üzerine kahverengi eşarp takmak ürünü öldürebilir. 

Size yine modelde birkaç fotoğraf ekledim. Modeli bulabileceğiniz adres altında yazılı.

Kolları fiyonklu ve incili ceket yazımın sonuna geldik. Başka bir değerlendirmede görüşmek üzere

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar