Ana içeriğe atla

En güzel Kroren şal modelleri

En güzel Kroren şal modelleri
En güzel Kroren şal modelleri

Kroren şal modelleri son zamanlarda en çok aranılan parçalardan arasında.

Şık giyinmek için çok önem ve çaba gösterilmelidir. Ele geçen parçalarla aniden yapılan kombinler hüsrana uğrayabilir. Bir de şık giyinmeyi stil sahibi olarak uygulanmak istenirse, çoraba kadar dikkat edilmelidir.

Tesetürlü olmak tarza göre giyinmek biraz zordur aslında. Çünkü yüzlerce çeşit eşarp modelleri arasından uygunu bulmak biraz uğraştırıcı. Eşarp ve şal koleksiyonu ile tesettürlü bayanların gönlünü kazanmış Kroren şal ve eşarp markası alternatif olabilir.


Kroren eşarp seçenekleri ile tek renk veya zengin çeşitleri ile güzel ve modaya uygun alternatifler sunuyor. Örneğin son zamanların sade şal modasını güzel bir şekilde yansıtmış.

Kroren markasının retro desenleri, etnik desenleri, çiçekli eşarp desenleri yıllar geçsede tarzını koruyan cinsten. Öyle eskiyecek modellerden değil.  Kroren şal modelleri açısından en gönlüme hitap eden durumu söylemek gerekirse uygun fiyat oluşunu seviyorum. Bütçeye de gönüle de hitap etmesi güzel doğrusu. Bu zamanda biliyorsunuz tesettürlü bayanın baştan aşağı giyinmesi ateş pahası.

Kroren markasının vaadettiği ise kaliteli eşarpları uygun fiyata sunmak. Bu sezon pastel tonlu eşarp modelleri Kroren markasının katoloğunda geniş yere sahip.

En güzel Kroren şal modelleri
En güzel Kroren şal modelleri
Biz kadınların şal modelleri arasında aradığımız özellik kaliteli, başta güzel durması ve uygun fiyata sahip olması. Bütün bu özellikleri bir araya toplayan bu eşarp ve şal markası iddialı olduğunu belirtiyor. 

2017 ilkbahar-yaz koleksiyonu ise görülmeye değer doğrusu. İddialı renkler ve pastel tonlarının bir arada kullanılması ile her zevke hitap ediyor. 2017 eşarp modelleri canlı renk tonlarının yanı sıra toprak tonları ve sade desenler ile dikkat çekiyor. Dijital baskı eşarp modelleri ise son zamanların tercih edilenleri arasında. Bunlara da bakmanızı tavsiye ederim. 

Kroren şal modelleri olarak size bir kaç örnek verdim. 

Görsellerin üzerine tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.

Beni yeni açtığım instagram hesabımda takip etmek isterseniz: @kadinala

Ala'dan mutluluklar. 


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar