Ana içeriğe atla

Birbirinden güzel yeni sezon Silk Home eşarp modelleri


Silk Home eşarp modelleri
Silk Home eşarp modelleri

Merhabalar bugün yazacağım yazı uzun süredir eşarplar hakkında yazmadığımı farkederek Silk Home eşarp modelleri üzerine yazacağım.

Biliyorsunuz ithal eşarp markaları bir iki senedir daha çok tercih ediliyor. Tercih edilmesinin sebebi hem uygun fiyatlı olması hem de kalitesinin iyi olması. Uygun fiyatlı eşarp almak istiyorsanız aklınıza gelen ilk markalardan Silk Home markasını tercih edebilirsiniz.


Sonbahar-kış eşarp koleksiyonu bir çok marka tarafından yaz bitiminde yayınladı. Silk Home ikinci seriyide yayınlayarak biraz farklılaştığını ortaya koydu. Farklılaşan nokta ise etnik desenlerin sıkça kullanıldığı etnik desenli eşarp modelleri oldu.
Birbirinden güzel yeni sezon Silk Home eşarp modelleri
Silk Home eşarp modelleri

Etnik desenli eşarp modelleri şüphesiz sonbahar ve kış sezonuna çok yakışan desenler arasında. Bunun yanında sonbaharın en çok beğenilen renkleri de eşarplar içinde yer almış.

Bu sezon yine siyah beyaz çizgili eşarplar moda durumda. İçlerine farklı bir renk katarak biraz değiştirilmiş. Size bir kaç Silk Home eşarp modeli gösterdim. Ücretsiz kargo ile almak isterseniz Marka Ala sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ala'dan mutluluklar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar