Ana içeriğe atla

Kumaş kaban modası yeniden başladı

Kumaş kaban modası yeniden başladı
Kumaş kaban modası yeniden başladı

Merhabalar, bugünlerde bir akım başladı ki eskilere geri döndük diyebiliriz. Çizgililer ve bordo renklerin hakim olduğu kumaş kaban modası vitrinleri süsledi bile.

Tesettür giyim hızla gelişmeye devam ederken hafta geçmeden yeni ürünler piyasaya sürülmeye devamlı ürün çıkarılmaya devam ediyor. Dikkatli davranmakta fayda var, bazı kumaş türleri bir haftada tüylenme yaparak sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. 


Tesettür giyimde internetten alışveriş yapmak isteyenler için ücretsiz kargo ve güvenli alışveriş imkanı sunan markaala.com.tr adresini şiddetle öneririm. Devamlı modayı takip ederek sıkça sitesini güncelliyor. Ücretsiz kargoda olunca değmeyin keyfime diyorum. Üstelik değişim imkanı da mevcut.

Kumaş kaban modası yeniden başladı
Kumaş kaban modası yeniden başladı
Kumaş kabanların %60 yün olmak üzere sunulan bu kaban türü her stile hitap ediyor. Bu akımı Koton başlattı ve hızla yayımaya devam ediyor. Kumaş kaban türlerine eklenen kürkler başka bir hava katarak cezbediyor. 

Şimdilerin kumaş kaban modasında rengi ise devetüyü rengi.  Devetüyü rengi gece şıklığına da uyum sağlayarak bot ve çizmelerle çok şık duruyor. 

Ayrıca gri kabanlarda çok yükselişe geçti. Gri renge eşlik eden model ise ekose ve uzun kaban modelleri oldu. 

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar