Ana içeriğe atla

Bordo yükselişe geçti! Bordo renk nasıl kombinlenir?


Bordo yükselişe geçti! Bordo renk nasıl kombinlenir?
Bordo yükselişe geçti! Bordo renk nasıl kombinlenir?

Romantizmin renklerinden olan bordo kendini ihrişamla birlikte harmanlıyor bu sezon. Kombin yaparken stilinizi ön plana çıkarmak için bordo renkten yardım alabilirsiniz.


Şifondan kadifeye, ipeğe kadar bir çok kumaşta kullanılan bordo renk kusursuzluğuyla göz dolduruyor. Tesettür kombin yelpazesi içerisinde yanına gelen güçlü renklerle de kendini göstermeyi başarıyor.


Süet ve kadife parçalar bu sezon bordo renkte karşımıza çıkıyor. Özellikle kadife etek modellerinde bol bol bordo renk göreceğiz. Dış giyimde de bordo hakimiyetini korurken pantolona kadar bordo rengi seveceğiz diyebilirim.

Bu sezon tesettür kombinleri içerisinde belden sıkı altı kiloş elbise modelleri geceye uyarlanarak rengini bordodan alacak. Aksesuarlarda dahi bordo rengi göreceğiz. Kiloş etekler de şimdilerde vitrinleri süsledi. 

Bu mevsime enerji katmak için bordonun yanına gri renk gelecek. Trikolara kadar ikili göreceğimiz bu renkler güçlü enerji oluşturuyor.

Bordo renk nasıl kombinlenir? kısmına gelecek olursak; bordonun yanına yakışan renkler: Gri, camel, hardal, ekru ve sarı gibi renklerdir. 

Ala'dan mutluluklar


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar