Ana içeriğe atla

Büyük cepli kaşe tesettür kap modelleri

Büyük cepli kaşe tesettür kap modelleri
Büyük cepli kaşe tesettür kap modelleri


Merhabalar bugünkü yazım kaşe kap modelleri hakkında olacak. Farkı ise büyük cep modelleri.

Büyük cep kap modelleri benim ilgimi çok çekiyor. Yalnız kaşe olanlar değil, tunikler, ceketler her giydiğim kıyafette cep olmasını çok seviyorum. Yoğun çalıştığım için telefonumu devamlı çantaya atmaktansa bir eşyler yapacağım zaman hemen cebe atmasını daha çok seviyorum. 


Şimdilerde kaşe kap modelleri yükselişe geçmişken, size de bir kaç örnek vermek istedim. Kaşe tabi ki kışın çok tercih ettiğim kumaş türü olmakla beraber çok kalın olmaması çoğu bayanın tercih meselesi.

Büyük cepli kaşe tesettür kap modelleri
Büyük cepli kaşe tesettür kap modelleri
Tesettür giyim çok hızlı bir şekilde kendini yenilemeye devam ediyor. Her geçen gün çıkardığı farklı tasarımlar, farklı ürünler ile biz bayanların aklını karıştırmayı başarıyor. Örneğin çok güzel ürünler beğendim fakat ne alacağıma karar veremedim. Öyle güzel modeller var ki aklımın karışmaması mümkün değil. Bütçeyi de hepsiyle zorlamamak israfa kaçmamak gerekir.

Bu sezon siyahtan ziyade daha çok taba, bordo gibi ürünler moda. Siyahın ağırlığı da bir başka. Ama bu renkler de inanın çok ama çok güzel duruyor. Bordoyu çok sevdiğimi defalarca yazdım sanırım :)

Size gösterdiğim büyük cepli kaşe tesettür kap modelleri umarım hoşunuza gitmiştir. Bu ürünleri markaala.com.tr sitesinde bulabilirsiniz.

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

  1. Bordo rengini sevdim. Evet tesettür giyim her geçen gün gelişiyor çok şükür. Hem şık, hem rahat kıyafetler bulmak zor değil artık ❤

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar