Ana içeriğe atla

Markaala.com.tr yenilendi :)


Markaala.com yenilendi :)
Markaala.com yenilendi :)

Benimde çok beğendiğim yapım aşamasında içinde olduğum markaala.com.tr yenilendi. Tesettür giyim üzerine bolca çeşitler yakın bir zamanda uygun fiyata siteye yüklenecek.

Son zamanlarda artan tesettür giyimde fiyatlar çok cep yakarken, bazı siteler var ki gerçekten çok uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler satıyor.



Markaala.com yenilendi :)
Markaala.com.tr sitesinde ise çok uygun fiyatlı ürünler yer alacak, amaç kaliteli ve uygun ürünü tüketiciyle buluşturmak. Ünlü markaları başka yerlerde daha pahalı bulurken bu sitede çok daha ucuz. Yolunuz düşerse siteye bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi biraz daha eksikler kaldı. Olarda yavaş yavaş düzenlenecek.

Tesettür üzerine çok konuşulacak yazı var. Tarzlar, renkler, beğeniler hep farklı bu sebeple çok çeşitlilik amaç olmalı. Göze hitap eden ürünlerin yanı sıra uygun fiyatlı tesettür giyim de amaç olmalı. Para kazanmak tek amaç olunca bir süre sonra siteye talep azalır, hitap edilen kişi sayısı düşer. Sürekli yenilemek, sürekli yenilenmek, interneti, modayı çok iyi takip etmek lazım. 
Markaala.com yenilendi :)

Girişimci insanlarımız çoğalsın ülkemiz çok daha gelişsin, belli kesime hitap eden ürünler yerine her kesim amaç olsun diyerekten bugünkü bilgilendirmemde burada son bulsun :)

Sevgiler Ala'dan...

Yorumlar

  1. Görsele bakınca projeniz ve tasarımınız güzel gözüküyor, fakat siteye ulaşamadım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar