Ana içeriğe atla

İşte Kasım ayının muhteşem rengi

İşte Kasım ayının muhteşem rengi
İşte Kasım ayının muhteşem rengi



Merhabalar, kasım ayının rengi çoktan belli oldu. Ben ise yazmaya nişanım dolayısıyla biraz geç kaldım. Kasım ayı hepimize musmutlu günler getirsin inşallah

Bu soğuk günlerin çok cool rengi Azur mavisi
Yeni trendleri ateşleyen bu renk ayrıca kraliyet mavisi olarakta biliniyor. Saks mavisi kadar dikkat çeken bir renk değil soğuk havası etkilemeye yetiyor.

azur mavisi elbise
İşte Kasım ayının muhteşem rengi

Azur mavisi bu ay dış giyimi ele geçirecek. Soğuk bir renk olan azur mavisi kaban ve kürklerde yerini aldı bile. Siyah renk ile arkadaşlığı çok iyi uyum sağlayarak bütünleşiyor. Bu yüzden azur mavisi ve siyah rengi bir arada kullanabilirsiniz.

Sıcacık trikolarda da azur mavisini göreceğiz. Güçlü bir duruş sergileyen azur mavisi bu yüzden trikolara çok yakıştı.

Kraliyet mavisi azur mavisi güçlü bir renk olmakla beraber elbiselerdeki kesimi vurguyu çok iyi şekilde ortaya çıkarıyor. Sanatsal bir renk olan azur mavisi bu yüzden çoğu kıyafette yerini aldı.

Monocolor'a en çok yakışan renk tabiki azur mavisi. Monocolor baştan aşağı tek renk giyinme akımıdır.Pardesüden eşarba, etekten şala kadar bu rengi şüphe duymadan kullanabilirsiniz. 
azur mavisi hırka
İşte Kasım ayının muhteşem rengi

Azur mavisi soğuk renk olmasına karşı gece kıyafetlerinde de titizlikle kullanılıyor ve asaleti ortaya çıkarıyor. Bu yüzden de kraliyet mavisi deniyor. İhtişam ve asalet barındırdığı için.

Ala'dan mutluluklar.


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar