Ana içeriğe atla

Ala Kadın'dan Aloe Vera Maskesi Nasıl Yapılır?

Ala Kadın'dan Aloe Vera Maskesi Nasıl Yapılır?
Ala Kadın'dan Aloe Vera Maskesi Nasıl Yapılır?
A, C, E, B12, kalsiyum, potasyum, sodyum, çinko gibi cilde iyi gelen bir dizi vitamin ve mineral içeren Aloe Vera’yı doğal nemlendirici listenize ekleyin, acele edin.

Cildi esnek tutan ve yüzdeki koyu noktaları iyileştiren Aloe Vera, cilt hücrelerine oksijen sağlayarak parlak ve yumuşak bir cilt vadediyor.


Genç ve diri bir cilt için cildinizi nemlendirmeyi, doğal bir şekilde nemlendirmek için de Aloe Vera jeli uygulamayı unutmayın!

Küçük bir kavanoza bir çay bardağı kadar has zeytin yağı ekleyin. Aloe Vera’ nın yapraklarını (1 ya da 2 tane orta büyüklükte olacak şekilde) elinizle küçük parçalara ayırın ya da tahta bıçak ile kesin ve hafifçe ezin. Parçalara ayırdığınız yaprakları içi zeytinyağı ile dolu olan kavanoza ekleyin. Kavanozun ağzını sıkıca kapayın ve güneşli bir yerde yaklaşık 10-15 gün boyunca bekletin. Karışımı belli aralıklarla bir kaşık yardımıyla karıştırın. 10-15 günlük süreç sonunda karışım biraz koyulaşmış ve kremsi bir hal almış olacak. Bu karışımı cildinize ve saçınıza uygulayın, aradaki farkı deneyimleyerek görün… Faydasını görürseniz karışımın miktarını artırarak tekrarlayabilirsiniz…😉

Ala Kadın'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar