Ana içeriğe atla

Yeni sezon kadife elbise çılgınlığı



Yeni sezon kadife elbise
Yeni sezon kadife elbise


Merhabalar bugün size en çok aranılan ve en çok beğenilen modeller arasında bulunan kadife elbise modellerinden örnekler göstereceğim.


Yeni sezon kadife elbise
Yeni sezon kadife elbise 
Son zamanalrda kadife elbise çılgınlığı çıkmış durumda. Kınalarda düğünlerde nereye baksak kadifenin haim olduğu kıyafetler görmek mümkün. Kadife elbisenin bu kadar tercih edilmesinin sebeplerinin başında şüphesiz şuanda ki mevsimimiz yani kış ayı olması geliyor. Daha sonraki tercih ise üstte duruşu ve yanar döner kumaşa sahip olması ile en çok tercih edilen arasında girdi.

Kadife kumaş son zamanalrda elbiselere o kadar güzel uyarlandıki hayran kalmamak mümkün değil. Çok asil ve göz alıcı modeller ortaya çıktı. Benimde en çok beğendiklerim arasında bulunan bu elbise modelleri son zamanların fırfır modası ile uyarlanmış durumda.
Yeni sezon kadife elbise
Yeni sezon kadife elbise 

Kadife kumaş ayrıca eteklerde ve sezon trendi pilise modellerinde de uygulandı. Düz kalem etek, piliseli kadife etek gibi bir çok güzel ürün çıktı meydana. Tercih sizin tabi insan ne alacağını şaşırıyor hepsi birbirinden güzel olunca.

Size gösterdiğim bu bir kaç modele erişmek için üzerlerine tıklamanız yeterli.

Ala'dan mutluluklar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar