Ana içeriğe atla

Bu haftaki favorim: Cebi kürklü uzun hırka

Bu haftaki favorim: Cebi kürklü uzun hırka
Cebi kürklü uzun hırka

Merhabalar cebi kürklü uzun hırka bu ay fovori olmuş durumda. 
Hırka modelleri her geçen gün artarak devam ederken bu aylarda yeni bir model hayatımıza girmiş durumda. Renkleri bir kaç tane. Ama cebinde kürk olması şık ve rahat hem özel hem de gündelik kıyafetlere uyum sağlayacak bizi kurtaracak cinsten diyebiliriz. 

Çok sevdiğim bu modelin de uzun olması beni çok mutlu etti. Şimdilerde ara boylar ve uzun modeller çok revaşta. Artık dizde olan trençkotlar yerini kaplara bıraktı. Renkler daha cesur daha canlı. 


Hırka modelleri içerisinde kalın kalın giyinmeyi sevmediğim için kürkü hırkalar çok ilgimi çekmiyor. Ama cep olarak hırkaya konumlandırılmış bu model oldukça şık değil mi? :)

Her hafta yeni yeni modeller çıkıyor. Farklı farklı modelleri tesettür giyim bünyesine alıyor. Eskilerde bir uzun eteği zor bulur üzerine doğru düzgün gömlek bulabilmek için uğraşırdık. Şimdilerde her yerde tesettür giyim mağazaları yer alıyor. Bu soğuk günlerde dışarı çıkmak istemeyenler ücretsiz kargo ile hırka modelleri adresinden alışveriş yapabilir. Gönül rahatlığıyla dilediğinizi alabilir bulamadığınız ürünleri ise Whatsapp sipariş hattından sipariş verebilirsiniz.

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar