Ana içeriğe atla

Stil sahibi banyo dekorasyonu


Stil sahibi banyo dekorasyonu
 banyo dekorasyonu

Sıranlıktan uzak, stil sahibi banyo dekorasyonu arınma keyfi veriyor.

Mutfağımıza, salonumuza nasıl önem veriyorsak, banyomuza da o derece önem vermeliyiz. Günümüzde çok şey değişti. Banyolar oturma salonundan farksız olarak tasarlandı. Banyo dekorasyonu daha çok yeşil ve mavi tonları kullanılarak sıradanlıktan uzak stil bir banyo edenlerin sayısı bir hayli çok.


Banyo dekorasyonu genelde yurt dışında daha çok önemseniyor. Ülkemizde ise son dönemlerde ortaya çıkarak, farklı tasarımlar ile sıradanlıktan çok uzaklaştı.
Stil sahibi banyo dekorasyonu
banyo dekorasyonu

Ruhen ve bedenen arınmak, evde keyifli vakit geçirmek için yaşadığımız her alanı güzelleştirmeliyiz. Kimi zaman bir gülüşle kimi zaman rengarenk tasarımlarla iç ısıtarak.

Banyo dekorasyonunda ilk dikkat edilmesi gereken yerler tefrişler. Ya onları değiştirmeli, ya da ona uygun şekilde dekore etmelisiniz. 
Stil sahibi banyo dekorasyonu
banyo dekorasyonu

Daha sonra duvarlara asacağınız malzemelerin kesinlikle bir bütün olmasına diğer dekor ürünleriyle birbirlerini tamamlamasına dikkat etmelisiniz.

Stil sahibi banyo dekorasyonu
banyo dekorasyonu
Özellikle ayna seçerken çok dikkat edilmeli. Bir ayna banyonuzun kimliğini değiştirmeye yetecektir. Duvar rafları gibi aksesuarların mutlaka aynı tarzda olması gerekir ki göz yorulması meydana gelmesin. Renk uyumu veya kontrastı ile bu işin üstesinden gelebilirsiniz. ;)

Stil sahibi banyo dekorasyonu
 banyo dekorasyonu
Stil sahibi banyolar ve banyo dekorasyonu hakkında yazımın sonuna geldik. Yarın görüşmek üzere

Ala'dan mutluluklar

Yorumlar

  1. Fotoğraflardaki banyo tasarımlarinin herbiri birbirinden güzel evlerin içlerinde yaşayan insanların karakterlerini yansıttığına inanirim samimi insanların evleri bir başka oluyor sanki 😊 ilerleyen yaşlarında ev sahibi olursam sade ama hayat dolu bir banyo olsun istiyorum insAllah

    YanıtlaSil
  2. ay o mint yeşillerine bayıldım ben de hem yatak odasını hem de banyomu bu şekilde dekore etmek istiyorum ama seneye inşallah :-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar